Ero Petter Berg

- Webutvikler

 

Jeg er utdannet webutvikler og har over 10 års erfaring med grafisk design.

 

Finnskog Design startet originalt som Finnskog Foto. På den tiden drev jeg mye med foto og fotoredigering på fritiden. Etter hvert som tiden gikk, fikk jeg mer og mer smak for webdesign, og tok derfor utdannelse som Webutvikler. Finnskog Foto ble da Finnskog Design. Hele prosjektet med dette enkeltmannsforetaket var hobbybassert, og jeg har et lidenskapelig forhold til design fremfor et jobbforhold.

 

Etter en periode med webdesign utvidet jeg tjenestene i et samarbeid med en god venn og kollega, og Finnskog Design ble til Finnskog Design og IT. Vi kunne da tilby kundene våre IT-tjenester i tillegg til webdesign. Dette gikk bra en god stund, men ingen av oss hadde den økonomiske tryggheten til at vi turete å satse 100%. Vi bestemte oss for å gå tilbake til å være et «design-firma» igjen, men yter fortsatt IT-tjenester til bedrifter som ønsker det.

 

Mitt formål med Finnskog Design, er å kunne drive med en hobby jeg brenner for, samtidig som jeg kan hjelpe privatpersoner og bedrifter å bli sett. Målet er å kunne levere robuste nettløsninger som holder tritt med dagens teknologi, uten at det skal koste for mye.

 

 

 

Noen referanser:

 

Bøndernes Hus

Besøk siden >

Vinger Kross

Besøk siden >

Aura Electric

Besøk siden >

Gardermoen
Elektro

Besøk siden >

Lunderseter IL

Besøk siden >

Finnskogen

Montessoriskole

Besøk siden >

CrossFit Kongsvinger

Besøk siden >

Byggestrøm

Besøk siden >

Begravelse Kongsvinger

Besøk siden >

Vinger Fortress

Besøk siden >

Kongsvinger
Hudklinikk

Besøk siden >

Glåmdal
Petit Prix
Besøk siden >

©Finnskog Design

org. nr. 995043564MVA